Een gietvloer in de slaapkamer

Een gietvloer in de slaapkamer

Wanneer je in je slaapkamer een nieuwe vloer wilt is een gietvloer een uitstekende keuze. Zo kent de gietvloer namelijk vele voordelen. Door middel van een gietvloer kun je je slaapkamer echt een modern tintje meegeven en een gietvloer is erg natuurlijk welke je dan ook kunt aanvullen met de stijl die je maar wilt. De basis van je slaapkamer is op die manier erg basic. Je kunt deze bijvoorbeeld ook aanvullen met een tapijt waardoor je je slaapkamer ook warmte meegeeft. Een gietvloer voelt van zichzelf al warm aan maar wanneer je gebruik wilt maken van vloerverwarming is dit gewoon mogelijk.

Kleurgebruik in de slaapkamer

Een gietvloer is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. De populairste kleuren om te gebruiken in de slaapkamer zijn kleuren als grijs, wit en bruin. Dit zijn erg natuurlijke kleuren en worden vaak met elkaar gecombineerd. Bijvoorbeeld een grijze boxspring met een bruine muur en een witte vloer. De voordelen van een wat lichtere slaapkamer is dat deze dan vaak wat ruimtelijker oogt. Wanneer je slaapkamer niet erg groot is kun je dus het beste kiezen voor lichtere kleuren.

Aan te raden is om de kleur van je gietvloer naturel te houden, je kunt altijd werken met een accentmuur in een leuke kleur of juist met accessoires met verschillende kleuren werken. Wanneer je de gebruikte kleur dan beu bent kun je deze makkelijker eens wisselen of weer combineren met andere kleuren. Wanneer je gietvloer in een bepaalde kleur is wordt het natuurlijk moeilijker om van deze kleur af te komen.

Reacties zijn gesloten.